Backdrop bedrukken

Ook een backdrop met eigen logo of print?

Backdropdrukker.nl levert onder meer backdrops aan bands, festivals, theaters en evenementenbureau’s. Onze backdrops worden full colour geprint dus de mogelijkheden zijn eindeloos!Backdrop of theaterdoek ontwerpen

Backdropdrukker.nl beschikt over een ontwerpafdeling die gratis jouw logo op formaat maakt en je een digitale proef stuurt. Heb je specifieke wensen? Achter backdropdrukker.nl schuilt een reclamebureau dat graag met je werkt aan toffe concepten en de meest waanzinnige backdrops.

Backdrop voor bands

Veel bands kiezen voor een zwarte achtergrond en een wit logo. Stijlvol en goed te combineren met andere zwarte molton backdrops. Echter is er veel meer mogelijk! Doordat onze backdrops full colour geprint worden is het ook mogelijk om een logo in verschillende kleuren op het doek te printen. Of kies voor iets compleet anders en ga voor een gekleurd patroon of illustratie als achtergrond.

Backdrop als valdoek

Onthulling van een kunstwerk, product of nieuw (bedrijfs)pand? Ook daar zijn onze backdrops uitermate geschikt voor. Het is namelijk mogelijk om een backdrop te bevestigen aan een valdoeksysteem. Op het moment van onthullen, zal de backdrop van boven naar beneden vallen. Tot die tijd is de backdrop in beeld, voorzien van logo, bedrijfskleuren of een gave print.

Backdrop bevestigen

Backdropdrukker.nl heeft onder meer spanners met spinhaak in het assortiment. Deze zijn eenvoudig mee te bestellen. Opzoek naar andere bevestigingsmaterialen? Kijk dan eens op Fritz-Events.nl. Hier zijn tevens de molton theaterdoeken zonder opdruk te bestellen.

Ook een backdrop met eigen logo of print?